Nieuwe pagina’s en nieuwe projecten

Vanaf nu zijn de pagina’s Arrangementen en Teksten ook min of meer gevuld. Ik zal andere opnames e.d. online zetten zodra ik die gevonden heb.

Vorige week ben ik begonnen met het orkestreren van Femmes Fatales, vooral om behendig te blijven in het orkestreren van een pianopartij–maar wel eentje die ik geschreven heb met toekomstige orkestratie in het achterhoofd. Blijkt toch meer werk dan ik dacht…

Er zit verder een aantal interessante projecten aan te komen: vorige week een ontmoeting gehad met het Borealis Trio en ja, ze willen een stuk van mij. Liever niet al te Frans, want dat is het grootste deel van hun repertoire al. Verder vindt er overleg plaats aangaande: misschien een stuk voor in het Jagthuis Festival 2014, misschien een fluitkwartet voor leden van het Nijmeegs Studentenorkest en een groter, maar ook geheimer project, waarover later meer.