Een paar toegiften en premièredata

Op de pagina Arrangementen zijn er twee opnames van toegiften toegevoegd die ik recent heb binnengekregen. En het NeSKO is deze week nog op tour met, wederom, een toegift van mij (en ook Brahms 3, Mozart 35 en Nino Rota’s tromboneconcert). Zie hun website voor de concertdata, ik kan het iedereen aanraden en zal zelf ook zondagavond het Muziekgebouw bezoeken. O ja, en de programmatoelichtingen in het boekje zijn ook van mijn hand.

Tevens kan ik mededelen dat mijn Serenade voor het einde van de nacht voor het eerst gespeeld zal worden door het Borealis Trio op de kamermuziektentamens van het Conservatorium van Amsterdam, aanstaande woensdag 9 april om 09:30 in de Sweelinckzaal, zie verder de Week van de Kamermuziek. Er bestaat een kans dat de jury dit optreden uitkiest om die vrijdagavond nogmaals te horen in het kader van de “best of”—maar dit is uiteraard nog niet zeker.

Een definitieve datum is er ook voor Andere vissen: vrijdag 23 mei om 20:15 in het Jagthuis. Ik ben momenteel druk aan het schrijven aan dit stuk, meer inhoudelijke informatie volgt uiteraard binnenkort.

Tenslotte een mededeling van meer persoonlijke aard: bij de conservatoria van zowel Amsterdam als Den Haag ben ik uitgenodigd voor een toelatingsgesprek voor de opleiding Compositie. Ik verheug mij hier natuurlijk zeer op!